fbpx

Varaa siivous-, ikkunanpesu- tai muu kotipalvelu

Näytä kaikki

Muu kotiapu

Alk. 44,00  / tunti, sis. alv

Kotiapupalvelut suunnitellaan juuri sinun tarpeidesi ja toiveiden mukaan. Saat meiltä palvelua aina saman tutun, luotettavan ja ammattitaitoisen suomenkielisen palveluhenkilön kanssa.

Voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmämme kautta alapuolella tai pyydä tarjousta:
– lähettämällä sähköpostin varauspalvelut@msg.fi
– soittamalla numeroon 044 5547 554

HUOM. Jos olet uusi kertaluonteinen asiakas ja tietosi eivät ole tietokannassamme, hyväksymme ensimmäisestä tilauksesta vain ennakkomaksun suunta-antavan laskelman perusteella! Jos työhön menee aikaa ennakoitua vähemmän, hyvitämme erotuksen selvällä rahalla. Ennakoitua ylittävä työaika hyväksytetään aina asiakkaalla ennen sen aloittamista. Sovittu lisäaika laskutetaan erikseen työn valmistumisen jälkeen. Vahvistettu tilaus sisältää maksuvelvollisuuden!

Tuotetunnus (SKU): MSG-08 Osastot: ,

Warning: Attempt to read property "translation" on null in /data01/virt64065/domeenid/www.msg.fi/siivouspalvelut/wp-content/plugins/dopbsp/includes/coupons/class-frontend-coupons.php on line 41

Kotiapupalvelut suunnitellaan juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Meiltä saat palvelun aina saman tutun, luotettavan ja ammattitaitoisen suomenkielisen huoltohenkilön kanssa.

Vapautamme asiakkaamme kotiapupalveluihin liittyvistä käytännön toimista ja hankinnoista sekä palvelemme asiakkaita yksilöllisesti tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Yhdessä sovimme käytettävän ajan, käyntitiheyden, tehtävät työt sekä sinulle sopivan maksuratkaisun. Katso mitä peruspalveluumme kuuluu Lisätiedot -välilehdestä.

Voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmämme kautta tai pyydä tarjousta lähettämällä sähköpostin varauspalvelut@msg.fi tai soittamalla numeroon 044 5547 554.

HUOM. Pienin veloitettava työaika tilausta kohti on 2,5 tuntia, laskennallinen lisäaika 30 min. Jos olet uusi kertaluonteinen asiakas ja tietosi eivät ole tietokannassamme, hyväksymme ensimmäisestä tilauksesta vain ennakkomaksun suunta-antavan laskelman perusteella! Jos työhön menee aikaa ennakoitua vähemmän, hyvitämme erotuksen selvällä rahalla. Ennakoitua ylittävä työaika hyväksytetään aina asiakkaalla ennen sen aloittamista. Sovittu lisäaika laskutetaan erikseen työn valmistumisen jälkeen. Vahvistettu tilaus sisältää maksuvelvollisuuden!