fbpx

Varaa siivous-, ikkunanpesu- tai muu kotipalvelu

Näytä kaikki

Kotisiivous+

Alk. 44,00  / tunti, sis. alv

Kotisiivous suunnitellaan juuri sinun tarpeidesi ja toiveiden mukaan. Saat meiltä siivouspalvelua aina saman tutun, luotettavan ja ammattitaitoisen suomenkielisen palveluhenkilön kanssa.

Voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmämme kautta alapuolella tai pyydä tarjousta:
– lähettämällä sähköpostin varauspalvelut@msg.fi
– soittamalla numeroon 044 5547 554
Ohjeita siivousajan arvointiin löydät tästä

HUOM. Jos olet uusi kertaluonteinen asiakas ja tietosi eivät ole tietokannassamme, hyväksymme ensimmäisestä tilauksesta vain ennakkomaksun suunta-antavan laskelman perusteella! Jos työhön menee aikaa ennakoitua vähemmän, hyvitämme erotuksen selvällä rahalla. Ennakoitua ylittävä työaika hyväksytetään aina asiakkaalla ennen sen aloittamista. Sovittu lisäaika laskutetaan erikseen työn valmistumisen jälkeen. Vahvistettu tilaus sisältää maksuvelvollisuuden!

Tuotetunnus (SKU): MSG-01 Osasto: Avainsanat tuotteelle

Warning: Attempt to read property "translation" on null in /data01/virt64065/domeenid/www.msg.fi/siivouspalvelut/wp-content/plugins/dopbsp/includes/coupons/class-frontend-coupons.php on line 41

Kotisiivous suunnitellaan juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Meiltä saat siivouspalvelun aina saman tutun, luotettavan ja ammattitaitoisen suomenkielisen huoltohenkilön kanssa.

Vapautamme asiakkaamme siivouspalveluun liittyvistä käytännön toimista ja hankinnoista sekä palvelemme asiakkaita yksilöllisesti tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Yhdessä sovimme käytettävän ajan, käyntitiheyden, tehtävät työt sekä sinulle sopivan maksuratkaisun. Katso mitä peruspalveluumme kuuluu Lisätiedot -välilehdestä.

Voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmämme kautta alapuolella tai pyydä tarjousta lähettämällä sähköpostin varauspalvelut@msg.fi tai soittamalla numeroon 044 5547 554.

HUOM. Pienin veloitettava työaika tilausta kohti on 2,5 tuntia, laskennallinen lisäaika 30 min. Jos olet uusi kertaluonteinen asiakas ja tietosi eivät ole tietokannassamme, hyväksymme ensimmäisestä tilauksesta vain ennakkomaksun suunta-antavan laskelman perusteella! Jos työhön menee aikaa ennakoitua vähemmän, hyvitämme erotuksen selvällä rahalla. Ennakoitua ylittävä työaika hyväksytetään aina asiakkaalla ennen sen aloittamista. Sovittu lisäaika laskutetaan erikseen työn valmistumisen jälkeen. Vahvistettu tilaus sisältää maksuvelvollisuuden!

Palvelun sisältö:

katso alapuolelta mitä kotisiivouksen peruspalveluumme kuuluu

Kaikki tilat:

ovenpielien, -kahvojen ja valokatkaisimien tahranpoisto, pölynpyyhintä katsekorkeuden asti, peilien/lasipintojen puhdistus (ei ikkunat), lattioiden ja mattojen imurointi, lattioiden moppaus (riippuen pintamateriaalista), roskien pois vieminen (jos sovittu)

Keittiö:

roiskeiden pyyhintä tasoilta, seinälevyistä ja kaappien ovista, tiskialtaan, lieden ja liesituulettimen pinnan puhdistaminen, mikroaaltouunin, jääkaapin, astianpesukoneen ulkopuolisten pintojen tahrojen poisto, keittiökoneiden pyyhkiminen ulkopuolelta (esim. kahvinkeitin, leivänpaahdin, sekoitin), likaisten astioiden pesu astianpesukoneella + lajittelu kaappiin (jos sovittu)

Kylpyhuone / WC:

ammeen, wc-istuimen, pesualtaan puhdistus ja tahranpoisto, suihkukaapin tai lasiseinän pesu ja hanojen kiillotus, roiskeiden pyyhkiminen seiniltä ja tasoilta, kaappien pintojen puhdistus, lattiakaivon/ritilän putsaaminen sovittaessa (HUOM. lattiakaivon hajulukon avaaminen/puhdistaminen kuuluu taloyhtiölle)

Makuuhuone:

sängyn petaaminen, lakanoiden vaihto (jos puhtaat lakanat on jätetty valmiiksi)

Lisäpalvelut:

uunin puhdistus sisäpuolelta (n. 30-60 min), jääkaapin sisäpintojen puhdistus (n. 30 min), silittäminen (arviolta 5-6 paitaa n. 30 min), viherkasvien kastelu ja -hoito (n. 15 min), roskakaapin puhdistus sisäpuolelta (n. 15 min), saunan pesu (n. 60 min), ikkunanpesu, loppusiivous/muuttosiivous