fbpx

Varaa siivous-, ikkunanpesu- tai muu kotipalvelu

Näytä kaikki

Yrityssiivous

Alk. 44,00  / tunti, sis. alv

Siivoustöitä tehdään sekä yrityksille että taloyhtiöille joustavasti suomalaisen ammattikoulutuksen ja -kokemuksen kautta.

Voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmämme kautta alapuolella tai pyydä tarjousta:
– lähettämällä sähköpostin varauspalvelut@msg.fi
– soittamalla numeroon 044 5547 554
Ohjeita siivousajan arvointiin löydät tästä

HUOM. Jos olet uusi kertaluonteinen asiakas ja tietosi eivät ole tietokannassamme, hyväksymme ensimmäisestä tilauksesta vain ennakkomaksun suunta-antavan laskelman perusteella! Jos työhön menee aikaa ennakoitua vähemmän, hyvitämme erotuksen selvällä rahalla. Ennakoitua ylittävä työaika hyväksytetään aina asiakkaalla ennen sen aloittamista. Sovittu lisäaika laskutetaan erikseen työn valmistumisen jälkeen. Vahvistettu tilaus sisältää maksuvelvollisuuden!

Tuotetunnus (SKU): MSG-02 Osasto:

Warning: Attempt to read property "translation" on null in /data01/virt64065/domeenid/www.msg.fi/siivouspalvelut/wp-content/plugins/dopbsp/includes/coupons/class-frontend-coupons.php on line 41

Saat meiltä monipuolista siivouspalveluja aina saman tutun, luotettavan ja ammattitaitoisen suomenkielisen palveluhenkilön kanssa.

Siivoustöitä tehdään sekä yrityksille että taloyhtiöille joustavasti suomalaisen ammattikoulutuksen ja -kokemuksen kautta.

Vapautamme asiakkaamme palveluun liittyvistä käytännön toimista ja hankinnoista sekä palvelemme asiakkaita yksilöllisesti tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Yhdessä sovimme käytettävän ajan, käyntitiheyden, tehtävät työt sekä sopivan maksuratkaisun. Tulemme mielellään tapaamaan ja keskustelemaan palvelutarpeistasi. Arviokäynti on maksuton.

Voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmämme kautta tai pyydä tarjousta lähettämällä sähköpostin varauspalvelut@msg.fi tai soittamalla numeroon 044 5547 554.

HUOM. Pienin veloitettava työaika tilausta kohti on 2,5 tuntia, laskennallinen lisäaika 30 min. Jos olet uusi kertaluonteinen asiakas ja tietosi eivät ole tietokannassamme, hyväksymme ensimmäisestä tilauksesta vain ennakkomaksun suunta-antavan laskelman perusteella! Jos työhön menee aikaa ennakoitua vähemmän, hyvitämme erotuksen selvällä rahalla. Ennakoitua ylittävä työaika hyväksytetään aina asiakkaalla ennen sen aloittamista. Sovittu lisäaika laskutetaan erikseen työn valmistumisen jälkeen. Vahvistettu tilaus sisältää maksuvelvollisuuden!