fbpx

Varaa siivous-, ikkunanpesu- tai muu kotipalvelu

Näytä kaikki

Ikkunanpesu yrityksille

Alk. 44,00  / tunti, sis. alv

Puhtaus on tärkeä asia myös liike-elämässä. Puhtaat ikkunat ja työtilat viestittävät asiakkaille asioiden hyvästä hoidosta yrityksessä.

Voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmämme kautta alapuolella tai pyydä tarjousta:
– lähettämällä sähköpostin varauspalvelut@msg.fi
– soittamalla numeroon 044 5547 554

Lue tehtäväkuvaus ja palveluehdot napsauttamalla alla olevaa Kuvaus -taulukkoa! Ohjeita siivousajan arvointiin löydät tästä.

HUOM. Jos olet uusi kertaluonteinen asiakas ja tietosi eivät ole tietokannassamme, hyväksymme ensimmäisestä tilauksesta vain ennakkomaksun suunta-antavan laskelman perusteella! Jos työhön menee aikaa ennakoitua vähemmän, hyvitämme erotuksen selvällä rahalla. Ennakoitua ylittävä työaika hyväksytetään aina asiakkaalla ennen sen aloittamista. Sovittu lisäaika laskutetaan erikseen työn valmistumisen jälkeen. Vahvistettu tilaus sisältää maksuvelvollisuuden!


Warning: Attempt to read property "translation" on null in /data01/virt64065/domeenid/www.msg.fi/siivouspalvelut/wp-content/plugins/dopbsp/includes/coupons/class-frontend-coupons.php on line 41

Ikkunat ovat kiinteistön tärkeimpiä ulkoasun elementtejä. Yritysten ikkunat kannattaa pitää tahrattomina, sillä puhtaat tilat ovat osa yrityksesi käyntikorttia ja houkuttelevat varmasti helpommin asiakkaita. Puhtaat ikkunat kirkastavat koko yrityksen ilmeen.

HUOM.
Asiakkaan on varmistettava palveluhenkilölle normaali pääsy ikkunoihin! On myös varmistettava, että kaikki ikkunalasit, saranat ja kiinnitykset ovat ehjänä, ikkunat avautuvat ja sulkeutuvat normaalisti eikä ikkunoiden edessä olisi painavia huonekaluja ym. Nojatikkaat ovat yleisimpiä tikastapaturmien aiheuttajia ja siksi niitä ei saa lainkaan käyttää työalustana ikkunoiden pesuun! Korkeampien ikkunoiden pesemiseen, joihin ei pääse käsin, käytetään jatkovartta. Emme kuitenkaan pesee toisen kerroksen ja korkeampia ikkunoita ulkopuolelta jatkovarrella, koska lasipintoja ei voida kuivata kunnolla käyttämällä tavanomaista pitkää jatkovartta. Pesemme ne sisäpuolelta edellyttäen, että ulkoikkunat avautuvat sisäänpäin.

Verhojen poistaminen sovitaan erikseen, ikkunalaudan tyhjennys tarvittaessa. Sälekaihtimien lakaisu/pesu ei sisälly ikkunanpesu hintaan, siitä on sovittava etukäteen. Asiakas toimittaa telineet ja tikkaat, jos ikkunanpesu niitä vaatii. Korkeissa paikoissa pesemällä käytetään turvallisuuden syystä yleensä samanaikaisesti kahta työntekijää.

Erittäin likaisten lasipintojen pesuun vaadittavat tehokkaat pesuaineet sekä pesuvälineet laskutetaan aina erikseen. Korkealla tai muuten hankalissa paikoissa olevien ikkunoiden pesusta ja kustannuksista pitää sopia etukäteen, siinä vaadittavista telineistä, nostimesta, apuvälineistä ja niiden vuokrasta/kuljetuksesta laskutetaan erikseen.

Ikkunoiden pesun ajankohta tulisi miettiä sään mukaan. Uloimpia ikkunoita ei kannata pestä pakkasella tai auringon paistaessa suoraan ikkunaan. Yrityksemme sisäisten toimintasääntöjen mukaan on ulkolämpötilan oltava yli 5 astetta ikkunoiden pesuun ulkona. Ei saa olla myös muita häiritseviä sääolosuhteita, kuten voimakasta tuulta, valtavaa sadetta ym.


Voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmämme kautta tai pyydä tarjousta lähettämällä sähköpostin varauspalvelut@msg.fi tai soittamalla numeroon 044 5547 554.

Pienin veloitettava työaika tilausta kohti on 2,5 tuntia, laskennallinen lisäaika 30 min. Jos olet uusi kertaluonteinen asiakas ja tietosi eivät ole tietokannassamme, hyväksymme ensimmäisestä tilauksesta vain ennakkomaksun suunta-antavan laskelman perusteella! Jos työhön menee aikaa ennakoitua vähemmän, hyvitämme erotuksen selvällä rahalla. Ennakoitua ylittävä työaika hyväksytetään aina asiakkaalla ennen sen aloittamista. Sovittu lisäaika laskutetaan erikseen työn valmistumisen jälkeen. Vahvistettu tilaus sisältää maksuvelvollisuuden!