fbpx

Varaa siivous-, ikkunanpesu- tai muu kotipalvelu

Näytä kaikki

Loppusiivous / muuttosiivous

Alk. 44,00  / tunti, sis. alv

Kunnon loppusiivous kuuluu jokaiseen vuokrasopimukseen. Keskity muuton valmisteluun ja anna ammattilaisen hoitaa vanhan huoneistosi loppusiivous sekä uuden huoneiston muuttosiivous puolestasi.

Voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmämme kautta alapuolella tai pyydä tarjousta:
– lähettämällä sähköpostin varauspalvelut@msg.fi
– soittamalla numeroon 044 5547 554
Ohjeita siivousajan arvointiin löydät tästä

HUOM. Jos olet uusi kertaluonteinen asiakas ja tietosi eivät ole tietokannassamme, hyväksymme ensimmäisestä tilauksesta vain ennakkomaksun suunta-antavan laskelman perusteella! Jos työhön menee aikaa ennakoitua vähemmän, hyvitämme erotuksen selvällä rahalla. Ennakoitua ylittävä työaika hyväksytetään aina asiakkaalla ennen sen aloittamista. Sovittu lisäaika laskutetaan erikseen työn valmistumisen jälkeen. Vahvistettu tilaus sisältää maksuvelvollisuuden!


Warning: Attempt to read property "translation" on null in /data01/virt64065/domeenid/www.msg.fi/siivouspalvelut/wp-content/plugins/dopbsp/includes/coupons/class-frontend-coupons.php on line 41

Kunnon loppusiivous kuuluu jokaiseen vuokrasopimukseen. Vuokrasuhteen päättymiseen kuuluu loppusiivous. Huolimattomuus siivouksessa johtaa yleensä siihen, ettei poismuuttaja saa maksamiaan takuita takaisin, ainakaan kokonaan.

Keskity muuton valmisteluun ja anna ammattilaisen hoitaa vanhan huoneistosi loppusiivous sekä uuden huoneiston muuttosiivous puolestasi.

Voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmämme kautta alapuolella tai pyydä tarjousta lähettämällä sähköpostin varauspalvelut@msg.fi tai soittamalla numeroon 044 5547 554.

HUOM. Pienin veloitettava työaika tilausta kohti on 2,5 tuntia, laskennallinen lisäaika 30 min. Jos olet uusi kertaluonteinen asiakas ja tietosi eivät ole tietokannassamme, hyväksymme ensimmäisestä tilauksesta vain ennakkomaksun suunta-antavan laskelman perusteella! Jos työhön menee aikaa ennakoitua vähemmän, hyvitämme erotuksen selvällä rahalla. Ennakoitua ylittävä työaika hyväksytetään aina asiakkaalla ennen sen aloittamista. Sovittu lisäaika laskutetaan erikseen työn valmistumisen jälkeen. Vahvistettu tilaus sisältää maksuvelvollisuuden!

Muuttosiivouspaketti:

katso alapuolelta mitä muuttosiivouspakettiin kuuluu

Kaikki tilat:

vaatekaapit pyyhitään sisä- ja ulkopuolelta, ovista pyyhitään mahdolliset tahrat, ovenpielien, -kahvojen ja valokatkaisimien tahranpoisto, peilien/lasipintojen puhdistus (ei ikkunat), ilmastoinnin ulostulojen puhdistus, lattiapintojen imurointi ja kosteapyyhintä/pesu

Keittiö:

roiskeiden pyyhintä tasoilta, seinälevyistä ja kaappien ovista, keittiökaappien lakaisu sisä- ja ulkopuolelta, tiskialtaan, lieden ja liesituulettimen pinnan puhdistaminen, hellaa/uunia siirretään ja myös sen takaa siivotaan

Kylpyhuone ja wc:

ammeen, wc-istuimen, pesualtaan puhdistus ja tahranpoisto, suihkukaapin tai lasiseinän pesu ja hanojen kiillotus, roiskeiden pyyhkiminen seiniltä ja tasoilta, kaappien pintojen puhdistus, lattiakaivon ja ritilän putsaaminen (HUOM. lattiakaivon hajulukon avaaminen/puhdistaminen kuuluu taloyhtiölle)

Lisäpalvelut:

hellan/uunin puhdistus ulko- ja sisäpuolelta (n. 40-60 min), jääkaapin/pakastimen puhdistus sisä- ja ulkopuolelta (n. 40-60 min), saunan pesu (n. 60 min), parvekkeen siivous (≤ 8 m² noin 30-40 min), ikkunanpesu